středa 2. listopadu 2011

Moudrost #6

To se občas člověk dostane na podivná místa. Stává se mi to celkem často, najednou se ocitnu někde a absolutně nechápu ten sled událostí, který mě tam přivedl.

Tak dva dny zpátky jsem se ocitla v Bráníku. Přeskočíme scenérie plné neporozumění, když nás ožralý správce školní tělocvičny táhnul lesem do nějakého pajzlu na konci světa a kde mi místní štamgasti kupovali chlast, až jsem byla stejně nadraná jako pan správce.

Přeskočíme i okamžiky, kdy jsem se z nějakého mě dost nepochopitelného důvodu dostala na přednášku o neutrinech, kterou přednášel chlápek s pěti tituly před a pěti za jménem a kde jsem si připadala jako Alenka v říši divů.

Podivuhodné bylo, když jsem stála v kroužku jaderných fyziků, chemiků, matematiků a čistokrevných autistických matfyzáků. Jeden z nich, co má IQ asi tři gaziliony a sociální inteligenci mínus tři gaziliony, povídal statistické vtípky: 90% procent dopravních nehod v České republice způsobí střízliví řidiči. Jak tedy předcházet dopravním nehodám je nasnadě. Stejně tak je úplně jasné, jak bezpečně cestovat letadlem. Je vysoce nepravděpodobné, aby na palubě letadla byly dvě bomby.

Ode dneška jezdím už jenom namol a létám se semtexem v batohu. A dělám to pro vaše dobro, lidstvo!


Party hard.


2 komentáře:

  1. asi jsem fakt trochu divnej nerd....bavěj mě chemický a matfyzácký vtipy:D

    bohužel pan matikář opět potvrdil, že jejich poznatky jsou sice zcela přesné, ale bohužel k ničemu....tak nějak se bojím, že kdybych se příště pokusila o byob, na letišti by asi tohle perfektní vysvětlení neprošlo

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  2. To já se bavím hlavně z nerdama...a většinou nechápu proč to dělám xD

    OdpovědětVymazat